Nyhed Reduced price!
CAINO Mænd Sports Ure Luksus Mærke Fuld Stål Ur Modebranchen Vandtæt Mekaniske Armbåndsure Mandlige Relogio Masculino

CAINO Mænd Sports Ure Luksus Mærke Fuld Stål Ur Modebranchen Vandtæt Mekaniske Armbåndsure Mandlige Relogio Masculino

kr294.25

-48%

kr565.88

Ny vare

På lager

Tags: masculino, masculinos relogios, masculino se, Billige masculino, Høj Kvalitet masculinos relogios, Kina masculino se Leverandører.

Mærke: CAINO 330 Style: Sport,Militær,Afslappet,Business Bevægelse: Original Japan OS20 Quartz Urværk med Batteri: SONY 626 Vigtigste Funktion: - 100% Ny med mærke og af høj kvalitet; - Decoration Små 3 skiver Design; - 100M vandtæt(Støtte Svømmetur jeg Poolen og en Kold Bruser,Må ikke Betjene Se, Når Vandet); - Hardlex Glas Synke; Specifikation (omtrentlige): - Case Diameter: 43 mm - Sag Tykkelse: 12.5 mm - Total Længde: 270mm - Produkt vægt: 175 g -Band bredde:20mm Pakken Indeholdt: - 1 x CAINO Ur (ingen max) -1 x Se Vejledning-1x Rem Link Erstatning Værktøjer Ure

Fragt Levering: 1.Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling. 2.Vi bruger Groendalspark.dk Standard Shipping, vil det tage omkring 15-60 dage til at ankomme.(Brazil, vil det tage omkring 25-90days til at ankomme). 3.Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, jeg fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare inden for 60days, bedes du kontakte os, og så vil vi hjælpe med at grave spore det! 4.For på sikre, på at du modtager varer spise skattefri ved import,vil vi erklære det som en lavere værdi. Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af varer og gælder muligvis ikke for lande med forskellige fortalt-regler.Eventuelle importafgifter afgifter af gebyrer vil være købers ansvar. PS:Når varerne sendes ud, vil det være umuligt for os på helo du ændrer adresse eller andre oplysninger om din ordre, så venligst sørg for, på din ordre er oplysninger, når du foretager betalingen! Feedback Comtact os: 1.Hvis de varer, der har et problem og du ikke er tilfreds med det, så kontakt os, vil vi gøre vores bedste for på løse dit problem. Give dig et tilfredsstillende svar. Vær venlig ikke på at forlade os, neutral eller negativ feedback. 2.Din feedback er virkelig vigtigt for os. Tag et par sekunder til at forlade en god feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak! 3.Stor ordre rabat: Hvis du har brug for ved at placere en stor ordre, som er mere end max mængde, bedes du kontakte os for at få særlig rabat, og vi støtter engros. PS: Vi forsøge på at svare så hurtigt som muligt. mænd tillad ved forsinke respinse til ikke-forretningsmæssige tid. Vi vil være glade for at i besvare eventuelle spørgsmål.Har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Lås Type Armbånd Clasp
Sag Materiale Rustfrit Stål
Model-Nummer Tre hundrede og tredive
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Bånd Bredde 20mm
Mærke CAINUOS
Vægt 175g
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Stil Sport
Bandet Længde 25,4 cm
Dial Diameter 45mm
Sag Form Runde
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke
Køn Mænd
Bevægelse Kvarts
Sagen Tykkelse 13mm
Vandtæthed Dybde 10Bar
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Funktion Vandafvisende,Stop Ur,Komplet Kalender,Stødsikre,Lysende Hænder
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 11cm x 9cm x 7cm (4.33in x 3.54in x 2.76in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer