Nyhed Reduced price!
Papegøjer Blomst 5D Diamant Broderi Maleri Cross Stitch DIY Håndværk Home Decor 40*30cm

Papegøjer Blomst 5D Diamant Broderi Maleri Cross Stitch DIY Håndværk Home Decor 40*30cm

kr19.68

-12%

kr22.38

Ny vare

På lager

Tags: maleri cross stitch, 5d diamant broderi malerier, 5d diamant, Billige maleri cross stitch, Høj Kvalitet 5d diamant broderi malerier, Kina 5d diamant Leverandører.

100% helt nye og høj kvalitet Puds kun til reference, størrelsen til at sejre i form diamant malerier solgte vi er semi-færdige produkt. Rammen er ikke inkluderet! Dette er diy diamant maleri,ikke færdige billede,skal du afslutte det ved dig selv. Unikke skønhed og mode design Perfekt til at dekorere din stue eller dit soveværelse til at matche forskellige dekoration stil Materiale: Canvas+Runde Diamanter+Lim Farve: Som vist billeder Style:5D Diamant Maleri Mønster : Papegøjer i Blomster Størrelsen på Lærredet : 40cm/15.75" i længden; 30cm/11.81" bredde (ca.) Mængde:1 sæt

DIY Diamant maleri produktion trin: 1. Åbne kassen og find diamant tegne særlige værktøjer. 2. Se harpiks diamant farve, arrangeret i rækkefølge efter kodning. 3. Afdække tape tegningen ovenfor, vil du se en masse symboler, der svarer til den farve kodning. 4. I henhold til den tilsvarende farvekodede-spænde, der svarer til de harpiks indlagt diamanter. 5. Foreslog, at én type af harpiks diamant ét sæt fuldføres hurtigere. 6. For at skabe en perfekt diamant maleri, tegninger sat sammen på ét sted for hver række-symboler behøver ikke at holde fast diamanter. 7. Til at skære en god figur på tegninger hold sorteret array monteret på flyet af materiale ovenfor. 8. Splejsninger skal fladt mod pæn, ikke har revner. 9. Efter en god fight, resten af forskellen på den lim tilsvarende symboler af diamanter. 10. For at fuldføre en god diamant tegning, sætte det i dit valg af en egnet ramme (den restaurant, der ikke giver en ramme).

Tips: 1. Harpiksen diamant uspiselige, lad ikke børn lege med henblik på at undgå ulykker, såsom at sluge. 2. Tegning skal holdes rene, Ellers klæbekraft er påvirket. Hvis der er snavs vedhæftning kan påvirke dem med lav-temperatur massivt jern. 3. Diamanter til at forblive klæbrig gummi trykken.

Bemærk: Størrelse ved manuel måling, kan der være et 0 til 2 cm fejl, hører til den normale fænomen. Og på grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak!

Pakken indeholder:

1Pc x Broderet Klud 1Pc x Punkt Boremaskine Pen 1Pc x Gule 1Pc x plastbakke 12 poser x Runde harpiks Rhinestone Diamant

Indsætte Område Delvis
Lærred størrelse 40*30cm
Bruger Malerier
Stil Moderne
Materiale Canvas+Runde Diamanter+Lim
Mønster Type Dyr
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Antal Farver 1-30
Ydre Emballage plastpose
Ramme No
Diamond-Form Runde
Form Tre-dimensionel
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer