Nyhed Reduced price!
Det virkelige liv escape værelse spillet prop søger systemet at få spor for at undslippe mystiske rummet adventure spil rekvisitter til Takagism spil

Det virkelige liv escape værelse spillet prop søger systemet at få spor for at undslippe mystiske rummet adventure spil rekvisitter til Takagism spil

kr1 219.92

Ny vare

På lager

Tags: System, Billige system, Det virkelige liv escape værelse spillet prop søger systemet at få spor for at undslippe mystiske rummet adventure spil rekvisitter til Takagism spil.

Du holde på en anden og kontrollere, demo video under linket ; Produkt navn: Søgning på Kort introduktion system

Denne prop er en simulation af en computer, og det har en søger, som fungerer ligesom Google. Eventyrere vil finde en computer i rummet, men det kræver et password for at logge ind. De skal finde ud af nogle puslespil at få password og login-systemet for det første, er der også vil være en lås løsladelse, hvis password er korrekt. Efter login i, eventyrere vil indtaste nogle nøgleord til søgning, og systemet vil give dem nogle resultater. De vil bruge disse resultater til følgende eventyr. Foto viser 1.Eventyrere vil finde en computer i rummet, men det kræver et password for at logge ind. Rummet kan ejeren navn systemet til at passe til den scene, for eksempel, FBI-filer, system eller bankoplysninger system.

2.Eventyrere skal finde ud af nogle puslespil at få adgangskoden for det første og login-systemet, også vil der være en lås løsladelse, hvis password er korrekt.

3. De vil se en brugerflade, som er ligesom Google efter login systemet. Eventyrere skal indtaste nogle søgeord, og tryk på knappen "søg" for at få nogle skjulte spor og oplysninger. Alle de centrale ord og viste billeder kan være revideret af rummet ejer. For eksempel, eventyrere indtaste en persons navn og FBI-filer, vil systemet vise dem nogle oplysninger af denne mand.

4.Hvis de centrale ord, der blev indtastet, er ikke dem, der er fastsat af ejeren, vil systemet vise dem, at der er ingen, der søger resultat.

Lad os tage et eksempel ;For eksempel som nedenfor, Der er et system filer ;eventyrere nødt til at finde ud af password (adgangskode kan blive revideret ) ;så en lås vil frigive, og de vil få til at systemet, når det rigtige navn er optaget ; én skjulte filer vil blive vist ; PS : Alle interface Billeder og skjulte billeder kan ændres efter forskellige temaer; Vores er bare et eksempel for dig at få det mere klart ;

Sådan nulstilles? Der er en skjult knap på den øverste venstre side af skærmen. Klik på det ved hjælp af musen kan gøre denne prop reset.

Hvordan til at angive login password? 1.Power på denne prop. Indtast default password jxkj19871234, og tryk på login-knappen for at indtaste den adgangskode, indstilling interface. 2.Indtast den adgangskode, du ønsker at indstille som login password to gange. Adgangskoden kan indstilles i 20 cifre. 3.Tryk på knappen "gem" for at gemme konfigurationen. Hvad er højdepunkterne i denne prop?

Denne prop er meget udbredt i det virkelige liv værelse undslippe spil. Det vil være relevant for mange typer af scener. Rummet kan ejeren navn systemet til at passe til det rum, såsom FBI-filer, system eller bankoplysninger system. Det er en god måde at give et stort antal af oplysninger til eventyrere og lad dem til analyse. ①The baggrund billeder af login interface og søger interface kan ændres af ejeren. ②The centrale ord og søge resultater kan indstilles af rummet ejer. ③The login password kan sættes af ejer, og det kan indstilles i 20 cifre . PROP LISTE En controller;

En adapter kabel (HDMI til VGA);

En 5v strømforsyning;

Tip 1: stikket på strømforsyningen er Kinesisk standard. Hvis det ikke stemmer overens med dit lands magt standard, bedes du fortælle os det, og vi kan give et ekstra power conversion stik for dig. Tip 2: Denne prop er en simulation af en computer. Du er nødt til at forberede sig på en skærm, et tastatur og en mus ved dig selv. Hvordan til at forbinde med 12V EM-lås? Den røde tråd i controlleren er 12v positive, og det bør være forbundet med den røde ledning af magnet lås. Den sorte ledning af controller er 12v negative og det skal være tilsluttet til den sorte ledning af magnet lås.

Kommunikation wireless
Tilkobling Type RFID-Kort
Alarm Type Alarm
Skærm No
Model-Nummer Et hundrede tusinde nitten
Password Tastatur No
Magt 12V
Kit Konfiguration Dør/Vindue Sensor
Video Grænseflade No
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer