Nyhed Reduced price!
Chapswitch Nicholas Lawrence og SansMinds (Gimmick og instruktion) SM Trick bill chapstick valuta Master Magic

Chapswitch Nicholas Lawrence og SansMinds (Gimmick og instruktion) SM Trick bill chapstick valuta Master Magic

kr42.85

Ny vare

På lager

Tags: nicholas lawrence, trick magi, bill magic, Billige nicholas lawrence, Høj Kvalitet trick magi, Kina bill magic Leverandører.

Beskrivelse 2015 Chapswitch af Nicholas Lawrence og SansMinds (Gimmick og instruktion) Forestil dig, at rullende op af et lovforslag i et lille rør, ændre det til en lille chapstick med bare en lille smule ryste. Visuel magi sker inches væk fra dine beskuerens øjne. Lånt bill Lånt chapstick Virker med enhver valuta Bruge alle mærker af chapstick Gimmick Bemærk: TV-rettigheder følger ikke med ved køb. Kontakt SansMinds for TV-rettigheder. Demo www.murphysmagicsupplies.com/video/clips_mp4fs/55811-video1.mp4 (åbn demo link på en anden webside med browser)

Undskyld ,Nu er Kina Brugerdefineret sikkerhed check kan ikke passere DVD,så nu kan vi ikke skrive til DVD-udenlandske, vil give dig den instruktion online Forsendelse & Håndtering: Ordrer afsendes normalt inden for 1-7 hverdage efter bekræftelse af betaling. Økonomiske luftpost, meget langsom, og måske tabt med posten ,hvis du holder af det , skal du ikke vælge det Kina Post, Luftpost eller Groendalspark.dk Standard Shipping. Det vil tage omkring 10-60 dage til at ankomme afhængigt af din placering. Faktiske transit tid kan variere og er bedste skøn, men kan ikke garanteres. Hvis du ikke kan få stillingen efter 60 dage fra den dag, vi har sendt til dig ,du kan åbne, vil striden fuld refusion for dig(undtagen økonomiske air mail). Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning. Købere skal betale Fragt igen for reshipping elementet (bortset fra den forkerte køber adresse er skrevet af os) Blid Påmindelse: husk at efterlade os en POSITIV FEEDBACK, OG ALLE FEM STJERNET SATS, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Og vi er glade for at efterlade en positiv feedback også! Hvis du ikke er tilfreds med dit køb,BEDES du kontakte os først-og vi vil besvare dine problemer så hurtigt som muligt! Positive Tilbagemeldinger, og Alle Fem Stjernet Sats er meget vigtigt for os, bedes du kontakte vores løse problemet, inden de forlader os neutrale eller negative feedbacks. Vi kan altid løse ethvert problem på en mindelig måde, der er privat. Tak!!!

Performance Form Close-up Magic
Oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Materiale Plast
Mærke Hexahedron Magic
Køn Unisex
Dimensioner
Funktioner Nybegynder,Tryllekunstnere,Gade,Forsvinder,Professionelle,Let At Lave
Aldersgruppe 8-11 År 12-15 År,Voksne
Vægt (kg)
Type Pind
Plast Type PS
Størrelse One Size
produkt kode
Kategorier
Model-Nummer herunder gimmick og online undervisning
Advarsel herunder gimmick og online undervisning
Der Er Vejledning I Prisen Ja
Pakke Størrelse 19cm x 15cm x 1cm (7.48in x 5.91in x 0.39in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer