Nyhed Reduced price!
Nye Mænd ' s tyske Trøje/top mtb Cykel Shirts/ Cykling Cykel Tøj Maillot Ciclismo Udendørs ridning Sportstøj S-5XL

Nye Mænd ' s tyske Trøje/top mtb Cykel Shirts/ Cykling Cykel Tøj Maillot Ciclismo Udendørs ridning Sportstøj S-5XL

kr85.76

-20%

kr107.22

Ny vare

På lager

Tags: cykel trøje, maillot ciclismo, tysk trøje, Billige cykel-shirt, Høj Kvalitet maillot ciclismo, Kina tysk trøje Leverandører.

Nye Mænd ' s tyske Trøje/top mtb Cykel Shirts/ Cykling Cykel Tøj Maillot Ciclismo Udendørs ridning Sportstøj S-5XL

Beskrivelse: Materiale: 90% Polyester og 10% Lycra COOLMAX:quick-dry funktion og gøre dig føle sig mere komfortable med Høj kvalitet tights stof: lys og reducere vind, Det kan holde dig tør og kølig i varmt tilstand og varmt i den kolde tilstand, Selvom du er svedig, Shorts aldrig holde sig til din hud Pakken indeholder: 1Piece x Cykel jersey

1. Leveringstid: 15-25 arbejdsdage gratis forsendelse af Post post 7-15 arbejdsdage ved hurtig forsendelse (Herunder DHL, UPS, EMS ....) 2. Vi håber inderligt, at ankomsten af din vare er rettidig, men da det er en international levering, levering til tiden er meget afhængige af kurer firma og lokale Told-Gebyrer (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når indsendt. Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os. som vi stræber efter gensidig og positiv transaktioner 3. Fragt inklusiv porto, ekspedition. 4. Tracking nummer vil kun være forsendelse til registrering 5. Vi sender 6 dage om ugen, undtagen lørdag og helligdage. 6.Pakker sender normalt 1 til 3 arbejdsdage, og kan tjekke online (inkluderer lørdag og helligdage) efter betaling er modtaget. Sjældne genstande og store ordrer, der kan være lidt længere. 1. Hvis du modtog varen er uacceptabelt brudt, brudt sammen eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering. 2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, håber vi, at købere og leverandører kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde. Vi lover dig, at vi vil finde en tilfredsstillende løsning.

Tøv ikke med at kontakte os. I rækkefølge for os at gøre vores bedste for at løse ethvert problem, der kunne komme op med det samme, og vi sætter pris på muligheden for en fair transaktion. kun være open-minded! Eventuelle spørgsmål om nogen af vores produkter, vil blive besvaret så hurtigt som muligt. På forhånd tak for din tålmodighed.

Stof Type Jersey
Funktion Anti-sved,Åndbar,Lommer,hurtigtørrende
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Materiale Polyester,Spandex
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik's dimensionering info
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Sæson Sommer,Forår,Efterår
Mærke weimostar
Element Type Trøjer
Ærme Længde(cm) Kort
Model-Nummer cykling korte jersey
Sport Type Cykling
Køn Mænd
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer