Nyhed Reduced price!
Topfinel Bordløbere Farverige Striber Med Kvaster Chenille Lærred Stof Bordplade Dekoration Hjem Til Udendørs Bryllup Part

Topfinel Bordløbere Farverige Striber Med Kvaster Chenille Lærred Stof Bordplade Dekoration Hjem Til Udendørs Bryllup Part

kr85.76

-50%

kr171.52

Ny vare

På lager

Tags: bordløber, bordløber stribe, farverige bordløbere, Billige bordløber, Høj Kvalitet bordløber stribe, Kina farverige bordløbere Leverandører.

Betaling

100% betaling før levering, venligst sørg for at du har forladt den fuldstændig korrekte oplysninger, skal omfatte fulde navn, adresse, postnummer, telefonnummer, vil varerne blive afsendt til den adresse som du har givet i orden, og "P. O. box" er ikke tilladt i adressen.

Vi foretrækker betaling via ESCROW, som er en sikkerhed måde for dig.Hvis du ønsker at betale på andre måder, bedes du kontakte os.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr (undtagen til gratis fragt).

Forsendelse

Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Feedback Vores mål er 100% positiv feedback og 100% kundetilfredshed. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Anvendelse Hjem,Hotel,Kontor,Fest,Bryllup
Stil Moderne
Farve Krikand,Navy Blå,Kaffe,Dark Blue
Materiale 100% Polyester
Størrelse 33cmx180cm, 33cmx210cm
Størrelse 1 33cmx210cm
Der Gælder Mennesker, Universal
Model-Nummer ZQ002
Størrelse 2 33cmx180cm
Bruger Kontor
Mønster Type Geometriske
Mønster Jacquard
Technics Vævet
Mærke Topfinel
Pakke Størrelse 15cm x 8cm x 3cm (5.91in x 3.15in x 1.18in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer