Nyhed Reduced price!
2016 nyankomne Matrix 2.0 Mickael Chatelain komedie,mental close-up scenen street flydende magiske tricks produkter legetøj

2016 nyankomne Matrix 2.0 Mickael Chatelain komedie,mental close-up scenen street flydende magiske tricks produkter legetøj

kr83.37

Ny vare

På lager

Tags: magic trick toy, trick legetøj, magic tricks, Billige magiske trick toy, Høj Kvalitet trick legetøj, Kina magiske tricks Leverandører.

Nu 6stk for 10%rabat Demo: v.youku.com/v_show/id_XMTU4OTUxMzI4OA==.html Beskrivelse: Vis dit publikum et spillekort, der forklarer, at det er din favorit. Pass det ud til undersøgelse. De vil finde, at kortet er helt almindelige, bortset fra fire huller, en i hvert hjørne. Fortælle dine tilskuere, ikke at blinke, selv for et øjeblik, eller de vil gå glip af det mirakel at følge. Hold den kort-mellem tommel-og pegefinger, fuldt synlige for alle at se. Uden at bevæge sig - ja, du læste rigtigt - uden den mindste bevægelse, som er en af de fire hul BEVÆGER sig i et ALMINDELIGT SYN! Du har fået til at se det at tro det. Hullet ser ud til at krydse kort diagonalt i en brøkdel af et sekund. Illusion? Virkelighed? Vink med din hånd bag kortet til at bevise, at hullerne er IKKE en illusion! De er VIRKELIGE! Gør det igen, hold kortet som før. Tilskueren selv kan beslutte, hvornår det andet hul vil flytte. På hans kommando, det andet hul bevæger sig for at slutte sig til de andre, danner en perfekt justering af fire huller i hele den ene ende af kortet. Hvordan er dette muligt? Det faktum, at du ikke bevæger en muskel, som det hul bevæger sig kun forstærker effekten. I slutningen af rutine, kan kortet igen kan blive undersøgt. Lad os fremhæve følgende punkter: Ingen lim! Ingen mistænkelige bevægelser, som du styrer flytning af huller. Ingen illusion om, hullerne er VIRKELIG der! Let at gøre. Vil du lære hemmeligheden i ti minutter, og selv narre dig selv foran et spejl! En skabelse af Mickael Chatelain!!

Forsendelse & Håndtering:

Ordrer afsendes normalt inden for 1-7 hverdage efter bekræftelse af betaling via China Post, Luftpost . Det vil tage omkring 10-60 dage til at ankomme afhængigt af din placering. Faktiske transit tid kan variere og er bedste skøn, men kan ikke garanteres. Hvis du ikke kan få stillingen efter 30 dage fra den dag, vi har sendt til dig , kontakt os venligst direkte . Vi vil være med dig for at løse det. Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning. Købere nødt til at betale S&H igen for reshipping elementet (bortset fra den forkerte køber adresse er skrevet af os) Blid Påmindelse: husk at efterlade os en POSITIV FEEDBACK, OG ALLE FEM STJERNET SATS, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Og vi er glade for at efterlade en positiv feedback også! Men på ethvert tidspunkt, hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så tøv ikke med at kontakte os via TradeManager beskeder og vi vil besvare dine problemer så hurtigt som muligt! Positive Tilbagemeldinger, og Alle Fem Stjernet Sats er meget vigtigt for os, bedes du tage ekstra overvejelser, før du forlader os neutrale eller negative feedbacks. Vi kan altid løse ethvert problem på en mindelig måde, der er privat. Tak!!!

Undskyld ,Nu er Kina Brugerdefineret sikkerhed check kan ikke passere DVD,så nu kan vi ikke skrive til DVD-udenlandske, vil give dig den instruktion online Forsendelse & Håndtering: Ordrer afsendes normalt inden for 1-7 hverdage efter bekræftelse af betaling. Økonomiske luftpost, meget langsom, og måske tabt med posten ,hvis du holder af det , skal du ikke vælge det Kina Post, Luftpost eller Groendalspark.dk Standard Shipping. Det vil tage omkring 10-60 dage til at ankomme afhængigt af din placering. Faktiske transit tid kan variere og er bedste skøn, men kan ikke garanteres. Hvis du ikke kan få stillingen efter 60 dage fra den dag, vi har sendt til dig ,du kan åbne, vil striden fuld refusion for dig(undtagen økonomiske air mail). Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning. Købere skal betale Fragt igen for reshipping elementet (bortset fra den forkerte køber adresse er skrevet af os) Blid Påmindelse: husk at efterlade os en POSITIV FEEDBACK, OG ALLE FEM STJERNET SATS, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Og vi er glade for at efterlade en positiv feedback også! Hvis du ikke er tilfreds med dit køb,BEDES du kontakte os først-og vi vil besvare dine problemer så hurtigt som muligt! Positive Tilbagemeldinger, og Alle Fem Stjernet Sats er meget vigtigt for os, bedes du kontakte vores løse problemet, inden de forlader os neutrale eller negative feedbacks. Vi kan altid løse ethvert problem på en mindelig måde, der er privat. Tak!!!

Køn Unisex
Der Er Vejledning I Prisen Ja
Model-Nummer Matrix 2.0
Farve Rød,Blå
produkt kode
Størrelse One Size
Vægt (kg)
Advarsel Matrix 2.0
Funktioner Let At Gøre,Nybegynder,Professionel,Street
Dimensioner
Aldersgruppe 8-11 År 12-15 År
Type kort
Kategorier
Materiale Papir
Mærke Hexahedron Magic
Performance Form Close-up Magic
Pakke Størrelse 9cm x 13cm x 1cm (3.54in x 5.12in x 0.39in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer