Nyhed Reduced price!
Mousserende Halterneck Havfrue brudekjoler til stranden brudekjoler til V-hals Hvid Chiffon Krystal Perler brude kjoler til bryllup party kjoler 2018

Mousserende Halterneck Havfrue brudekjoler til stranden brudekjoler til V-hals Hvid Chiffon Krystal Perler brude kjoler til bryllup party kjoler 2018

kr913.40

Ny vare

På lager

Tags: beach wedding dress, brude kjole, Wedding Dress, Billige strand bryllup kjole, Høj Kvalitet brude kjole, Kina brudekjole Leverandører.

Kære venner, velkommen til vores butik. Vi har en fabrik. Vi accepterer brugerdefinerede farver, brugerdefineret størrelse eller brugerdefinerede designs. Vi leverer høj kvalitet kjoler, og hurtig levering, kvalitet og service. Hvis vi har fejl, såsom stil, farve, størrelse, etc.. kan Vi acceptere, at returnere / bytte, du har brug for at kontakte mig så hurtigt som muligt, hvis du ikke er tilfreds med det.

1. efterlade besked i følgende betingelse: ønsker du custom made størrelse og farve; fortælle os den nøjagtige dato, hvor du har brug for kjolen, og har andre krav i kjole detaljer

2. Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne). Bud er for en kjole kun!

3. Før bestilling bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål. For at sende en e-mail Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24-48 timer. eller skal Du bruge TradeManager kontakte mig.

4. Kontakt mig for alle dine spørgsmål eller tilpasning anmodninger. Jeg vil svare tilbage til dig så snart jeg kan.

5.Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online. Følg måling instruktioner, og måle dig selv nøje.

Læs min shop politik her, før du afgiver din ordre

told gebyrer

I de fleste tidspunkt, køberen skal ikke betale told. Vi vil erklære det som en prøve og en lav værdi for at undgå skat. Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge. vi er ikke ansvarlige nogen told gebyr, kan Du tjekke det ud fællesskabets politik på dit eget sted. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation. feedbacks, der forlader en neutral eller negativ feedback, kan ikke grundig løse jeres problemes.Pls kontakte os, inden de forlader en neutral eller negativ feedback. Som en seriøs og ansvarlig sælgeren,vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. Igen,tak for din bestilling og håber du kan lide dit køb her.Du kommenterer er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes. Hvis du er tilfreds med dit køb, og vores samlede service,pls tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating betalinger om os

kjoler i deres oprindelige tilstand-ubrugte, uvasket, uændret og ubeskadiget og skal have tags intakt og stadig sidder. Du bedes give en detaljeret beskrivelse i returpakken.

A. Kvalitet Spørgsmål: Vender Tilbage Til Erstatning Og Tilbagebetaling

Alle returneringer skal sendes senest 5 dage efter, at forsendelsen er leveret. Vi accepterer kun

1. Hvis vores medarbejdere finder, at varen er defekt, som beskrevet, vil du modtage en refusion af købsprisen plus forsendelse og håndtering gebyrer.

2. Hvis vi finder, at varen ikke er defekt på nogen måde eller er blevet misbrugt, så varer vil blive afsendt tilbage

til dig med ingen tilbagebetaling.

B. Størrelsen Fejl:

Vær opmærksom på, at på grund af karakteren af håndarbejde, der kræves, er den færdig kjole kan variere cirka 1,3", enten i retning af bestemte målinger.

1. Alle kjoler er lavet eller komme med margener for at ændre og skræddersy hvis det ønskes. Hvis den kjole størrelse ikke ankommer i den specifikation, som man har bestilt, man kan vælge at foretage de justeringer på en lokal skrædder, i hvilket tilfælde vi vil refundere skræddersy omkostninger, så længe udgifterne ikke overstige den oprindelige pris af kjole med 50%. Hvis skræddersy omkostninger overstiger den oprindelige pris af kjole med 50%, vil vi refundere kun op til det beløb, der svarer til 50% af den kjole oprindelige kostpris.

2. Vi leverer en ændring service til vores kunder, der kan sende tilbage den kjole og få den kjole ændret inden for 5 arbejdsdage.

Jeg kan ikke acceptere restitutioner eller tilbage på følgende situationer:

- Hvis du sender mig forkerte målinger*. (Jeg vil jeg ikke acceptere restitutioner eller tilbage på følgende situationer:

- Hvis dit arrangement er aflyst, eller du hjælpe dig på processen:))

* Hvis din klage handler om, "jeg har lavet din kjole i forkerte målinger, end du har sendt mig", så bør du give mig billeder af dine kjole med måling bånd, mens du bære det, med hjælpe fra en professionel syerske.

- Hvis dine målinger ændret på grund af vægt gevinst eller tab.

- Hvis din kjole er beskadiget på grund af forkert strygejern eller vask metoder.

- Hvis du sender mig forkert levering detaljer.

- Hvis du kontakter mig med din tilbagevenden anmodning i længere tid end 5 DAGE efter du har modtaget din pakke.

- Hvis du ikke returnere din kjole i 5 Dage efter aftale for at vende tilbage.

- Jeg kan ikke acceptere en tilbagevenden eller refundering, hvis årsagen er, at du ikke kan lide den stil.

Forstå venligst, at. Hvis du ikke er sikker på, hvilken stil er bedre for din krop type, så vil jeg anbefale dig at besøge en lokal brude salon og prøve på lignende stil kjoler. Dette vil hjælpe dig til at træffe din endelige beslutning.

- Rush gebyrer (hvis nogen) kan ikke refunderes.

- Brugerdefinerede typografier eller en ordre med nogen tilpasning, som ikke kan refunderes.

**Bestillinger foretaget i brugerdefinerede målinger, er også specialfremstillede ordrer.

Bemærk Venligst:

Selv om jeg forsøger at repræsentere online farverne så nøjagtigt som muligt, jeg kan ikke garantere, at de farver, der vises på din skærm vil matche de faktiske tøjet. Variationer af lys og reflekser på den oprindelige fotografi samt forskelle i computerskærme og de printere, der kan gøre farve toner synes en smule anderledes end den faktiske stof.

Kjoler Længde Gulv-Længde
Mode Element Simpel
Silhuet Mermaid/Trumpet
Foring Fuld Foring og Udbenet
Halsudskæring Halterneck
Back Design Lynlås
Lejlighed
De Faktiske Billeder Ja
Tilbage Åben Ryg
Brudekjole Stof Chiffon og Satin
Element Type Kjoler Til Bryllup
Farve pink ,eller andre farver i den farve kort
For Gravide Kvinder No
Dekoration perler,blonder
Ærme Stil Off Skulderen
Billede Type De Faktiske Billeder
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Talje Naturlige
Mærke forelsket
Toget Retten Tog
Med indbygget Bh Ja
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer