Nyhed Reduced price!
100X140CM 17 Nye Designs Solid Farve zakka Linned, Bomuld Patchwork for DIY Sy Lidt Gaver med Hjem Tekstil(CR-114)

100X140CM 17 Nye Designs Solid Farve zakka Linned, Bomuld Patchwork for DIY Sy Lidt Gaver med Hjem Tekstil(CR-114)

kr76.75

-15%

kr90.30

Ny vare

På lager

Tags: bomuld patchwork, patchwork stof, bomuldsstof, Billige bomuld patchwork, Høj Kvalitet stof, patchwork, Kina bomuldsstof Leverandører.

Materiale: 45% bomuld og 55% hør

Pakken indeholder: 1måleren, 100cm x 140 cm/ 39"x54"

Farve: 17 farver, kan du efterlade en besked om, hvilken farve, du har brug for . Hvis du ikke informere os i den farve, vil vi sende themrandomly.

Brug: Det er egnet til DIY håndlavet patchwork,tasker, punge, hyndebetræk, gardiner, sofa dækning, stofbetræk,dør gardin, osv.

USD 6.81 /meter DKK 14.92 /værftet USD 13.22 /værftet

Betaling

1. Vi accepterer Alipay, Western Union og Bank Transfer. Alle større kreditkort accepteres via sikker betaling processor - DEPOT.

2. Til din beskyttelse, din betaling vil blive afholdt af AIiexpress og vil IKKE blive frigivet til sælger, indtil du bekræfter modtagelsen af din bestilling.

3. Når du betaler online, vil dine personlige oplysninger er beskyttet af VeriSign SSL-kryptering (det højeste niveau af beskyttelse, som fås i almindelig handel).

Forsendelse

1. Elementer, der er kun leveret efter den betaling, der kan verificeres i Groendalspark.dk.

2. Gratis forsendelse er for bestemte lande kun, forsendelse detaljer henvises til "Forsendelse Omkostninger" for hvert produkt.

3. Leveringstid Reference

4. For at hjælpe dig med at undgå de skatter, vi plejer at erklære produkt med en lavere værdi. Hvis du har en forespørgsel med erklæring, bedes du informere os på forhånd. Vi er ikke ansvarlige for fortoldning problem.

5. Importeret Opgaver (VIGTIGT)

Priserne vises på Groendalspark.dk omfatter IKKE told, afgifter og told-relaterede afgifter. Købere bærer alle et ansvar for de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Sigt Salg

1. 100% købere Tilfredshed Garanteret!

2. Eventuelle beskadigede eller manglende vare, bedes du kontakte os med 5 dage for en ombytning eller tilbagebetaling. Du må ikke åben konflikt uden kommunikation.

3. Brugt vare eller menneskeskabte skader er ikke accepteret.

4. Du bedes holde varen i original stand, og tager billeder som dokumentation for en refusion eller udskiftning.

Feedback

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, venligst forlade os positiv feedback. Din 5-stjernede feedback er meget værdsat .

2. Hvis der er noget problem med dit køb, kan du komme i kontakt med os, inden de forlader neutral eller negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse!

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, bedes du faldt velkommen til at kontakte os. Vi er altid på din første service.På hverdage, vi plejer at svare inden for 24 timer. I weekenderne, kan det tager lidt længere tid.

Mønster Trykt
Bredde 140cm
Stil Almindelig
Type almindeligt stof
Farve 17 farver
Materiale Hør / Bomuld
Mærke angtong
Funktion Øko-Venligt
Technics Vævet
Produkt Type Andre Stof
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type Meter
Pakke Størrelse 29cm x 25cm x 3cm (11.42in x 9.84in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer