Nyhed Reduced price!
LIECTROUX Robot Støvsuger kort X5S Gyroskop Navigation våd&tør WIFI Kontrol vandtank Lionbattery fjernbetjening HEPA-filter hjem

LIECTROUX Robot Støvsuger kort X5S Gyroskop Navigation våd&tør WIFI Kontrol vandtank Lionbattery fjernbetjening HEPA-filter hjem

kr1 394.20

-42%

kr2 445.96

Ny vare

På lager

Tags: robot støvsuger, robot støvsuger, støvsuger, Billige robot støvsuger, Høj Kvalitet robot støvsuger, Kina støvsuger Leverandører.

Produkt navn: Multifunktionel Robot Støvsuger med vandtank wifi app control (Våd og Tør Mopning)

Varenr.: X5S

1. Avanceret lokalisering rengøring system, understøttet af grupper af infrarøde sensorer, gyroskop og acceleration transducere

2. Super effektiv rengøring tilstand

3. Lavt støj niveau inden for 60DB

4. Indbygget vandtank på dust bin, perfekt til våde gulvklude

5. Lang levetid lithium batteri

6. Wifi-kontrol

7. Stor støvbeholderen.

8. Høj effektiv rengøring af pensler Auto Cleaning Tid på Planlægning Wifi-kontrol (Ekstraudstyr) Lokalisering rengøring Våde Gulvklude

Funktioner:

X5S er en højere ende robot støvsuger, som har to adskilte affaldsspande, den ene med støvsugning, den anden med indbygget vandtank, største indbygget vandtank på 300 ml kapacitet.

Det har også højere end lokalisering, der er realiseret af gyro, grupper om den øverste ende af infrarøde sensorer og acceleration transducere.

APP control

For at starte, stoppe, husker din robot støvsuger til enhver tid, hvor som helst i verden, så længe der er internet.

Flere rengøring tilstande

Som de fleste af Lilin tidligere robot-støvsugere, der kan rense forskellige typer af gulve i tilstande af zigzag -, auto -, kant-rengøring, spot rengøring.

Men X5S præsterer bedre, når du laver zigzag rengøring efter brug af INFRA-GYRO integreret lozalization teknologi.

Vand tank

Stor indbygget vandtank på støv kasse, med kapacitet på op til 300 ml, slutter 150-200 kvm våde gulvklude uden genpåfyldning af vand.

Støvbeholderen.

Udskifteligt støv bin for tøjrens.

Store LED-Skærm

Med LED-skærmen for at få vist tid, at arbejde status -, fejl-koder, batteri status, og nedsat arbejdstid.

Daglige planlægning

Du kan indstille op rengøring skemaer fra mandag til søndag ved blot konfiguration af fjernbetjeningen. Det kører, som du ønsker og genoplader når strøm er lav.

Auto Opladning

Det kan finde auto opladning station hurtigt og oplade sig selv fuldt ud i tre timer.

Stor vandtank og store mop

Det har den største vandtank på 330 ml, hvilket er nok til 2 timer våde gulvklude. Super mikro-stof klud, der er godt i rengøring tunge snavs og nemt at blive vasket.

Anti-klippe-sensorer til at beskytte din robot godt

Med en serie af high-præcision infrarøde sensorer, vil det ikke falde trin højere end 5 cm, mens de fleste robot støvsugere vil falde ud, hvis trin er mindre end 8 cm.

Længere arbejdstid

2600mAh lithium-ion-batteri understøtter X5S arbejde i over 2 timer efter hver opladning. Nogle gange er det nogensinde kan arbejde mere end 2 timer, hvis der ikke er nogen tæppe. Dog, kun 3 timers opladning for at gendanne det.

Bemærkninger: 1. For at lade pakke passere købers lokale skikke glat, vi vil erklære, at det element, som USD75.00/pc ' en, og sige "Gave eneste, der ikke har nogen kommerciel værdi". Hvis du har brug for fuld værdi eller anden værdi, der er anført på handelsfakturaen, bedes du meddele os dette, når du køber. 2. I billedet, er stikket er OS, type, men den faktiske plug er EU-type, der er to pin-kode, runde form, med AC 100-240V input-spænding, 50/60HZ frekvens. Hvis du køber fra Australien, New Zealand etc. lande, der bruger Australske type stik, vil vi sende en EU-Australske plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken. Hvis du køber fra Usa, Canada osv, lande, som bruger Amerikanske type stik, vil vi sende en EU-Amerikansk plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken. Hvis du køber fra det Forenede Kongerige, Malaysia, Singapore etc. lande, der anvender Britisk) type stik, vil vi sende en EU-Britiske plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken. 3. Det sprog, user ' s manual er på engelsk. Hvis du har brug for russisk user ' s manual, bedes du kontakte os, vil vi sende dig en russisk brugervejledning i PDF-format via e-mail. 4. Pakken vil komme med nogen batterier til fjernbetjeningen,køber har brug for at købe to AAA batterier til fjernbetjeningen på købers lokale marked. 5. Hvis de er sendt fra udlandet lager, der er logo for LIECTROUX printet på robotten; Hvis den er sendt fra Kina-lager, der er ikke noget logo på LIECTROUX printet på robotten. Men i travle sæson, og nogle særlig tid, vi kan lagerføre nogle robotter uden LIECTROUX logo på oversøiske lager. Så vi kan ikke sørge for, at robotten, der leveres til dig, er med LIECTROUX logo. Hvad kan vi sørge for, er alle de robotter, der sælges på denne butik, og leveret til dig og er lavet af LIECTROUX selskab. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber. 6. Hvis du vælger IML, nogle gange, vil vi gøre overførslen af Pony, russisk Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber. 7. Hvis du vælger PONY, nogle gange, vil vi gøre overførslen af IML, russisk Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

Fragt (Meget Vigtigt)

1. Hvis du vælger EMS, nogle gange, vil vi gøre forsendelsen af DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

2. Hvis du vælger DHL, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

voice on/ off Ja
Produkt Type Robot Støvsugere
V-form Central Børster TILBUD
Certificering CE,EMC,RoHS,UR,GS,UL,CB
Funktion våd og tør
Effekt (W) 22W
skraldespand kapacitet 0,6 L
Fjernbetjening Ja
Batteriets Kapacitet 2600MAH Lithium-ion-batteri
Vand tank Ja
Batteriets levetid 1 time og 30 minutter
Timing Reservation Ja
Spænding (V) 14.8
Gyroskop lokalisering, TILBUD
Taske Eller Poseløs Poseløs
Installation Robot
Inertinavigation Ja
Model-Nummer X5S
Særlige Sugemundstykke Ren Cyklon Opsamling Af Støv Dyse
Ledning, Længde (m) >10 meter
Rengøring Rute Planlagte Type
Dobbelt side Børster Ja
Støv Opbevaring Type Cyklonen Støv Spand/Støv Kasse
Type Ultra Fint Luftfilter
Mærke LIECTROUX
LCD - Ja
self opladning TILBUD
WIFI APP Control Ja
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 59cm x 14cm x 41cm (23.23in x 5.51in x 16.14in)
Pakke Vægt 5.8kg (12.79lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer