Nyhed Reduced price!
Quantum Bender 2.0 af John T. Ark - close-up mønt magi Trick / engros

Quantum Bender 2.0 af John T. Ark - close-up mønt magi Trick / engros

kr167.36

Ny vare

På lager

Tags: mønter software, bender futurama, bender værktøjer, Billige mønter software, Høj Kvalitet bender futurama, Kina bender værktøjer Leverandører.

Virkning

En tilskuer skriver hendes initialer på en lånt mønt. Den udøvende kunstner holder mønt i hånden. Hans anden hånd gør en langsomt drejende bevægelse omkring mønt...og mønt SYNLIGT begynder at bøje. Den underskrevne, bent mønten falder i beskuerens åben side for en komplet behandling.

Det er hendes oprindelige mønt.

Det er bent.

Absolut bent!

Den Ultimative Ry Kaffefaciliteter for Trolden, Illusionist, Mentalist eller psykiske Entertainer.

Toppen af den Linje Hemmelige Mønt Bøjning Enhed.

En lånt mønt ser ud til SYNLIGT at SMELTE!

Professionelt og præcist udformet af højeste kvalitet rustfrit stål for en levetid brug.

State of the art og patentanmeldt.

Quantum Bender 2.0 bøjninger handelsinteresserne, nickels, dimes, kvartaler og mange udenlandske mønter.

Det arbejde, der er gjort, og du er rene lang tid, før effekten endda ser ud til at begynde!

En verden klasse ry kaffefaciliteter. Udføre hvor som helst, når som helst, selv omringet! Ingen mønt skifter! Deres SIGNERET mønt synes at det er SYNLIGT bøje! No jacket required. Ingen ærmer, der kræves. Særlig beklædning er påkrævet. Nogen trækker. Ingen reset! Ingen problemer. Designet til brug i den virkelige verden situationer. Efterlader tilskueren med en heldig souvenir, de vil holde for evigt. Quantum Bender passer perfekt med det, du allerede bruger i din lov!

Top professionelle er enige om, at dette er den bedste mønt bøjning enhed på planeten!

PERIODE!

Her er hvad et par af dem siger, at...

"Quantum Bender gør os utilpassede socialt utilpassede magic nørder ligne stærke superhelte....cape ikke inkluderet"

- Gregory Wilson

"John' s bender er syg! Lad mig forklare...Det bøjer LÅNT mønter i realtid, bruger en enhed, vi alle bærer alligevel. Dette værktøj er værd at TUSINDVIS af dollars til den professionelle kunstner."

- Nathan Kranzo

"Med alle de nye AMERIKANSKE mønter ud i dag, kan du glemme alt om mønt bøjning, medmindre medaljen er underskrevet. Quantum Bender 2.0 fungerer smidigt og let og efterlader din tilskuer med et fysisk minde. Hver gang de ser på det, eller vise det til en ven, de bliver mindet om dine magiske evner. Hvad mere kan nogen performer bede om?"

- Danny Archer

"Hvis det er muligt, at John har fundet en vinder (i det oprindelige Quantum Bender), og gjorde det bedre. Design ændringer i denne nye model, der gør arbejdet endnu mere sikker på, at brand-og nemmere end nogensinde. Hvis du ønsker at være i stand til at tage nogen lånt mønt og bøj det højre under dit tilskuere næser, der er simpelthen ingen bedre måde end den nye og forbedrede Quantum Bender."

- Mark Kampe

Ikke at forveksle denne effekt, eller dens metode med en anden version på markedet i dag! Undskyld ,Nu er Kina Brugerdefineret sikkerhed check kan ikke passere DVD,så nu kan vi ikke skrive til DVD-udenlandske, vil give dig den instruktion online Forsendelse & Håndtering: Ordrer afsendes normalt inden for 1-7 hverdage efter bekræftelse af betaling. Økonomiske luftpost, meget langsom, og måske tabt med posten ,hvis du holder af det , skal du ikke vælge det Kina Post, Luftpost eller Groendalspark.dk Standard Shipping. Det vil tage omkring 10-60 dage til at ankomme afhængigt af din placering. Faktiske transit tid kan variere og er bedste skøn, men kan ikke garanteres. Hvis du ikke kan få stillingen efter 60 dage fra den dag, vi har sendt til dig ,du kan åbne, vil striden fuld refusion for dig(undtagen økonomiske air mail). Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning. Købere skal betale Fragt igen for reshipping elementet (bortset fra den forkerte køber adresse er skrevet af os) Blid Påmindelse: husk at efterlade os en POSITIV FEEDBACK, OG ALLE FEM STJERNET SATS, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Og vi er glade for at efterlade en positiv feedback også! Hvis du ikke er tilfreds med dit køb,BEDES du kontakte os først-og vi vil besvare dine problemer så hurtigt som muligt! Positive Tilbagemeldinger, og Alle Fem Stjernet Sats er meget vigtigt for os, bedes du kontakte vores løse problemet, inden de forlader os neutrale eller negative feedbacks. Vi kan altid løse ethvert problem på en mindelig måde, der er privat. Tak!!!

Type Penne
Funktioner Nybegynder,Tryllekunstnere,Gade,Forsvinder,Professionelle,Let At Lave
Materiale Metal
Størrelse One Size
Mærke Hexahedron Magic
Køn Unisex
Kategorier
Performance Form Close-up Magic
Vægt (kg)
Advarsel half dollar størrelse eller kvart størrelse
produkt kode
Oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Dimensioner
Aldersgruppe 12-15 År,Voksne
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer