Nyhed Reduced price!
Linyixun Virkelige Billede Brudekjoler Til Stranden Brudekjoler Til Spaghetti-Stropper Ren Hvid Ruched Tyl 2017 Bryllup Kjole Enkel Stil Brudekjoler

Linyixun Virkelige Billede Brudekjoler Til Stranden Brudekjoler Til Spaghetti-Stropper Ren Hvid Ruched Tyl 2017 Bryllup Kjole Enkel Stil Brudekjoler

kr514.51

-23%

kr668.20

Ny vare

På lager

Tags: brudekjolen, stil bryllup operationskitler, brudekjoler, Billige brudekjole, Høj Kvalitet style brudekjoler, Kina bryllup operationskitler Leverandører.

VELKOMMEN TIL VORES BUTIK

Når Du Bestiller .Læs det:

1.Efterlade besked i følgende betingelse: hvis du ønsker custom made størrelse og farve; fortælle os den nøjagtige dato, hvor du har brug for kjolen, og har andre krav i kjole detaljer

2.Hvis du vil have samme farve som billede, kan du også lade budskab at fortælle.

3.Vi kan ikke gøre den kjole præcis det samme som det billede, du forstår dette,becausethat er ikke vores design, men vi vil gøre vores bedste for at tilbyde hver klient top kvalitet.

4.Prisen er ikke medregnet eventuelle bryllup tilbehør såsom bryllup slør, bryllup, handsker, hat, smykker.

5.Købere tillad cirka 7-15 dage for levering efter ordren er behandlet.Fremstillings tid i vores fabrik er 7-15 dage,Få Din Kjole i 14-30 dage.Vær i god tid forbereder sig på at prearrange!

6.Hvis du fra Brasilien og Ønsker at vælge DHL shipping måde,så lea ve massage til mig om dine CPF,når jeg gør shiped,jeg har brug for det.Mange tak!!

Q: Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille min kjole?

A: skræddertid for de fleste speciel lejlighed, bryllup part kjoler er 7business dage, men nogle kjoler med flere e laborate designs eller detaljering kan tage længere tid at tilpasse. Skræddersy gange er noteret på hver dresss produkt side. Leveringstid er 3-8 dage.

Q: Kan jeg returnere eller afbestille kjolen hvis jeg ændrer mening?

A: Selv standard størrelses kjoler er særligt lavet til hver kunde. Den tilpassede natur af vores kjoler betyder, at vores afbestillings og returnerings retningslinjer er strengere end andre produkter, så det er vigtigt at bestille omhyggeligt.

Q: Kan jeg bestille denne kjole i en anden stil/stof/længde?

A: Hver kjole er omhyggeligt skræddersyet til præcist at matche det du ser i billedet, og vi er desværre ikke istand til at modificere stilen, længden eller materialet på nogen måde.

Q: Vil min kjole præcist matche den farve jeg ser på jeres hjemmeside? A: Der kan være en lille forskel mellem den faktiske dresss farve, og hvad du ser i billedet, afhængigt af din computer skærme display indstillinger

Back Design Backless
Dekoration Ruched,Draperet
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 14W
Silhuet A-Linje
Med indbygget Bh Ja
Model-Nummer brude kjole
Talje Naturlige
Ærme Stil Spaghetti-Stropper
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Mode Element Simpel
Brudekjole Stof Tyl
De Faktiske Billeder Ja
Element Type Kjoler Til Bryllup
Toget Ingen
Halsudskæring V-Hals
For Gravide Kvinder Ja
Mærke linyixun
Kjoler Længde Gulv-Længde
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer