Nyhed Reduced price!
Stopper-kort, magic, Close-Up magic tricks,illusioner,comedy magic,magic gimmick

Stopper-kort, magic, Close-Up magic tricks,illusioner,comedy magic,magic gimmick

kr54.87

-13%

kr63.08

Ny vare

På lager

Tags: comedy magic, magic tricks, magic card, Billige comedy magic, Høj Kvalitet magiske tricks, Kina-kort magic Leverandører.

stop light magic card

Læs venligst

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. (De fleste varer er gratis forsendelse, du ikke skal betale for forsendelse gebyr ved denne form). Vi vil sende varer inden for 2 dage, når din betaling er gennemført. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Betaling:

Vi accepterer betaling du ønsker, kan du kontakte os først, når du vil bruge andre betalingssystemer.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

1. Vi vil refundere dig, hvis returnere varen inden for 3 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag og uden nogen skader eller tabt. Og køber, bør være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

2. Alle gimmick sender ud, vil blive kontrolleret af os selv, ét efter ét, så hvis der er nogen problemer, bedes du give os nogen beviser (foto eller video), så undersøger vi det, vil sende nye gimmick for dig. (de fleste tid er ikke gimmick problem, det er køber ikke ved, hvordan at spille det)

Feedback & Tvister:

1. De elementer, du har modtaget med eventuelle problemer, bedes du kontakte os først, vil slove det for dig, må du ikke åbne tvist.

2. Din ærlig og direkte feedback og vurderinger, der er meget vigtige for os! Det viser, hvor ærlig og hjælpsom, vi er, og det hjælper med til at etablere vores rette placering her på Alibaba.

3. Vi tager dine klager og tvister, der er meget alvorligt, og vi vil træffe alle foranstaltninger inden for rimelighedens grænser for at løse din klage, før du sender din feedback.

Type kort
Performance Form Close-up Magic
Aldersgruppe Voksne
Materiale Plast
Oprindelsessted Shanghai, Kina (Hovedlandet)
Køn Unisex
Funktioner Med Dvd,Let At Gøre,Nybegynder,Professionel,Tryllekunstnere,Street Scene
Pakke Størrelse 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Enhed Type masse (5 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer